jump to navigation

Hva skal jeg blogge om? 16.06.09

Posted by Erik B in Uncategorized.
trackback

infoK

Livet som lærer i videregående skole byr på mange opplevelser og tanker.  Når jeg nå starter opp denne bloggen, så er det rette tidspunktet for å reflektere over hvem som er målgruppen og hva denne bloggen skal handle om? Har du noen forslag?

Reklamer

Kommentarer»

1. Erik B - 16.06.09

Målgruppa må jo være for de spesielt interesserte, dvs lærere som underviser i norsk og engelsk på videregående eller personer som er interessert i hva som foregår i den norske videregående skolen. Det er vel en sted mellom 200 og 400 personer i Norge som er aktuelle i den kategorien.

Hva kan man gjøre for å eventuelt utvide målgruppa? Jeg vet at en del lektorer er engasjert i skolepolitikk, skriver artikler i lokalavisa eller andre medier. Er anmeldelser av bøker og andre kulturelle uttrykk kanskje en mulighet? Det vil jo kunne treffe flere interesserte.

Kan elevene være en potensiell målgruppe?

I utgangspunktet er det nok et snever målgruppe, et nettverk knyttet til blogging og twitring, der de nye spennende tingene på teknologifronten står i fokus.

2. Daniel Andersson - 18.01.10

Jag synes du skal blogge om dine elevers nye måter å bruke nettet på. Det er spesielt intr. siden dem er «early adapters» når det gjelder medievaner/nettvaner.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: